Op Maat Gemaakte Offerte

 Persoonlijke pakketten


Natuurlijk kun je naar een groothandel gaan. Zij stellen een divers pakket samen, doen er nog een cadeautje in en het is geregeld. Geen omkijken meer naar. 

Wij doen het anders, wij luisteren naar jou. Wie zijn jouw medewerkers? Waar houden ze van? Hebben ze gezinnen? Met de antwoorden op deze en andere vragen maken wij een voorstel, gaan we aan de slag en bouwen we aan een persoonlijk pakket, waar reikhalzend naar wordt uitgekeken. Met aandacht samengestelde pakketten worden gewaardeerd door je collega's en dat zie je terug op de werkvloer.

Originele verpakking

Elk jaar zoeken we naar nieuwe en originele mogelijkheden van verpakken. Zeeland, oestermanden en onze pakketten horen bij elkaar. Dit jaar geven we ze een extra leuke twist met op het deksel een mooie oude foto uit Zeeland of misschien wel van jouw bedrijf?
Zeker dit jaar zullen de feestdagen belangrijk zijn en kijken we uit naar een nieuw begin. Een beetje nostalgie geeft in de december maanden een warm gevoel. 

Kleine en grote orders

Of je nu één pakket wilt weggeven of honderden. Wij staan voor je klaar. Voor grote orders maken wij zelfs gebruik van een handige inpakstraat. We schrikken niet van een bestelling van 1000 pakketten en pakken ze met veel zorg en aandacht voor je in .

 

Van klassiek tot hip, hout, riet en een super leuk kartonnen huisje, wat je later nog kunt gebruiken en niet bij het oud papier belandt. Wat jouw wensen ook zijn, wij gaan graag met je in gesprek! 

[ndnapps-contactform]